Sterke verkoopaanwezigheid

Immergas is over de hele wereld aanwezig met 13 verkoopvestigingen in Europa en 2 in Azië. Deze uitbreiding is het resultaat van de grote inspanning die in het decennium 1995/2005 is geleverd, waarbij dezelfde filosofie wordt voortgezet:
Alle producten van Immergas worden uitsluitend verkocht door Immergas professionals. Zij zetten zich in door het geven van opleiding aan technisch personeel van o.a. Installatie-, en servicebedrijven. Dit met periodieke opfriscursussen en het ontwikkelen van een hoogwaardig niveau aan dienstverlening. Het belangrijkste concept is dat de kwaliteit van de diensten altijd deel moet uitmaken van de waarde van de producten, met het besef dat alleen een optimale afstemming kan zorgen voor de beste prestaties en loyaliteit van de consument .

Product instalaties

Meer dan 60% van de producten van Immergas zijn bestemd voor verkoop in het buitenland. Gezien deze toenemende trend produceert het bedrijf zijn producten al geruime tijd niet alleen op de 15 productielijnen in Italië. Maar ook heeft het ook drie belangrijke fabrieken geopend in Slowakije, Iran en China om Oost-Europa en de nabije en verre landen te bevoorraden. Specifieke apparaten, ontworpen en vervaardigd volgens de kenmerken en behoeften van de doelmarkten, worden vervaardigd in Poprad (Slowakije), Qazvin (Iran) en Changzhou (China).

Betrouwbare partners wereldwijd

Het verkoopnetwerk van de Immerfin Group houdt zich vooral bezig met hoogrenderende warmtegeneratoren die worden verkocht onder de merknamen Immergas en Alpha Heating Innovation . In Europa is het bedrijf al aanwezig in Groot-Brittannië (Alpha Therm), Hongarije (Immergas Hungaria kft), Polen (Immergas Polska zoo), Slowakije (Immergas Europe), Roemenië (Immergas Romania), Griekenland (Immergas Hellas) Spanje (Immerspagna sl ), Bulgarije (Amax Gas), Turkije (Immergas Isitma), Rusland (Immergas OOO), Oekraïne (Immergas Oekraïne), Wit-Rusland (Immergas Bel). Immergas Beijing is de referent in China en Immergas Pad in Iran.
Sinds 1 November 2021 ook actief in Nederland met een eigen vestiging in Zwolle.