Immergas is gevestigd in Brescello di Reggio Emilia, een paar meter van waar in 1964 de eerste werkplaats werd opgericht. Op deze locatie werken meer dan 600 medewerkers op 60 duizend vierkante meter overdekte oppervlakte, met inmiddels 16 productielijnen, waar meer dan 8 miljoen verwarmingstoestellen zijn geproduceerd. Dit maakt Immergas één van de grootste verwarmingsfabrikanten in Italië, Europa en de wereld.

De Immerfin Group Holding is de eigenaar van alle productiecentra en het commerciële netwerk. De voorzitter is één van de de drie stichtende partners, Romano Amadei. Immergas exporteert naar 50 landen over de hele wereld via 12 commerciële vestigingen in Europa en 2 in Azië en sinds dit jaar ook in Canada.

In Italië worden 130 Immergas toestellen ontworpen en vervaardigd, in Slowakije, Iran en in China worden producten vervaardigd die bestemd zijn voor de niet-Europese markten.

Per 1 november 2021 is onze vestiging in Nederland toegevoegd, gevestigd in Zwolle Immergas Nederland richt zich op de levering van warmtepompen te weten;
HYBRIDE- MAGIS COMBO en MAGIS COMBO PLUS in 4,6,9,12,14 en 16kW
ALL-ELECTRIC-MAGIS PRO in 4,6,9,12,14 en 16kW, de complete
ALL-INN HERCULES PRO- in 4,6,9,12,14 en 16kW Compacte toestellen met boiler en expansievat in één
ALL-INN HERCULES PRO MINI toestellen alleen in 6 en 9 kW. Ultra compacte toestellen met boiler en expansievat in één
MONOBLOCK MAGIS M in 4,6,8,12,14,16,18,22,26 en 30 kW,
WARMTEPOMPBOILERS RAPAX 100 V2, 200 V3 (SOL) en 300 V3 (SOL).

Dit uitgebreide scala wordt ondersteund door een veelvoud aan buffervaten en boilers in RVS en geëmailleerd staal. Deze zijn uitermate goed te combineren met onze warmtepompen en onze zonnecollectoren.

Om het gebruik van hernieuwbare energie verder te vergroten, kunnen alle versies worden gecombineerd met fotovoltaïsche systemen; de MAGIS COMBO- toestellen kunnen in serie worden aangesloten op een zonneboiler voor de productie van sanitair warm water, de solo uitvoering, MAGIS COMBO PLUS, kan gebruikt worden op een optionele sanitair warmwaterboiler. Hierbij werken warmtepomp en gas gedeelte samen. Deze toestellen zijn al voorzien van een driewegklep t.b.v. verwarming in de sanitair warmwaterboiler.