CONTINUE KWALITEITSTRAINING

Continue verbetering, Kaizen principe

Voor Immergas zijn de systemen die warmtepompen, zonne-energie, fotovoltaïsche systemen en HR-ketels integreren, een keuze die we al geruime tijd maken.
Dit om het gebruik van hernieuwbare energie te verhogen en het verbruik te verminderen en tegelijkertijd het welzijn van iedereen te vergroten.
Hiertoe worden ontwerpers en installateurs opgeroepen om steeds meer geëvolueerde taken uit te voeren en hebben ze constante kwaliteitstraining nodig. We zijn al meer dan 30 jaar bezig om aan deze behoeften te voldoen en hebben dit gebouw voor dit doel gebouwd. Deze architectonisch geavanceerde faciliteit is ontworpen om de trainingen te houden en wordt gerund door een team van gepassioneerde en deskundige trainers.

Volledige ondersteuning voor professionals

Bij complexe projecten is het belangrijk om te kunnen rekenen op stevige referentiepunten. Ontwerpers, installateurs en onderhoudstechnici die dit wensen, kunnen rekenen op de volledige ondersteuning van Immergas-experts in elke fase , van de coördinatie van de activiteiten, tot het overleg over technische onderwerpen en offertes.
Samen kunnen we het beste inspelen op vragen uit de markt, state-of-the-art systemen voorstellen en een complete service tot aan in-bedrijfsstelling.