ALTIJD INVESTEREN IN INNOVATIE

Van het “Onderzoekcentrum”, nieuwe ideeën voor het milieu

De unieke architectuur van Laboratorium – het gebouw gecreëerd in 2018 en gewijd aan Onderzoek en Ontwikkeling – geeft op het eerste gezicht de innovatieve bedoeling van zijn rol weer: een progressieve versnelling naar technologieën die meer comfort, meer respect voor het milieu en een lager verbruik bieden.

Ruimte voor onderzoek en innovatie

Meer dan 20 km kabels, 30 km leidingen en 2.500 vierkante meter binnenruimte: het onderzoekscentrum is gewijd aan laboratoria, testruimtes en kantoren voor de meer dan 60 experts en ingenieurs . De flexibiliteit van de faciliteit is geschikt voor onderzoek, de apparatuur is hoog niveau en de werkplekken zijn volledig uitgerust met de modernste hulpmiddelen. Elk stukje data is gecorreleerd met parameters en procedures om een schat aan beslissende informatie te verschaffen.

De activiteiten van het Onderzoekcentrum

Op het gebied van elektronische oplossingen zijn elektronische regelingen gemaakt. Het doel van testruimtes is om apparaten zo te testen (versnelde duurtest) dat het overeenkomt met 10 jaar gebruik in alle situaties. Het centrum bestudeert samen met belangrijke universiteiten hoe de schadelijke uitstoot kan worden verminderd en hoe de apparaten geluidsarmer kunnen worden gemaakt in een speciale klimaatkamer.

Voor gezinnen over de hele wereld

Op het gebied van verbranding en de energietransitie, voeren we tests uit om een maximale efficiëntie te bereiken met een minimaal vermogen, dit om het verbruik en de schadelijke uitstoot te verminderen. Hier testen we prestaties met tientallen verschillende gassen om de producten klaar te maken voor export over de hele wereld. Onze klimaatkamer test apparatuur bij temperaturen van -15 °C tot +45 °C om betrouwbare gegevens te leveren aan installateurs en ontwerpers in alle klimatologische omstandigheden.